Sia og den magiske sten

Børnene var så heldige at teste bøgen on den mega sej pige ‘Sia og den magiske sten’.

Det er ikke en hemmelighed, at vi elsker bøger herhjemme. Vi bruger bøger i alle mulige sammenhæng og vi læser hverdag.Så har jeg fundet bøger, der kan hjælpe snakken på vej og give hende redskaber til at rumme sine følelser.

Bogen handler om pigen Sia som mistede sin elskede hund Rex.

Bogen kommer godt omkring hvad følelserne i virkelighed er og hvordan man kan træne disse til at blive glad igen. Bogen kommer samtidig med gode billedlige redskaber til at mestre følelser.

Sia har mistet sin hund og er midt i en sorgproces, som hendes far ikke forstår. I fars forsøg på at hjælpe Sia ender Sia med at blive rigtig vred på sin far. Opslugt af sin vrede finder Sia en magisk sten, og via de eventyr stenen bringer hende ud på, lærer Sia om sine følelser og hvordan, hun kan mestre dem.

Bøgen hjælper og giver børnene redskaber så de kan vokse op og blive tilfredse og modige mennesker.

Bogen kunne ikke have landet i bedre hænder lige nu. Børnenes farmor er blevet syg og det var nemt at relatere med fortællinger fra bogen. Ved at relatere med bogen og dens fortællinger, var det nemmere at håndtere følelserne omkring farmors sygdom. Selv om de i starten var meget ked af det, har vi hurtig prøvet at huske de gode minder de har med hende og de minder som de kommer til at have når alt bliver godt igen.

Link til bogen:

https://himmelheltene.dk/

En varm anbefaling herfra!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen