DIY bordkort

Vi har været så heldige at teste en labelmarker fra @bogogide i samarbejde med @momstertest og sikke nemt det er. Hjemme hos os er der både børn og voksende som bruger det.

Med denne brugervenlige labelmarker har vi nemt skabe etiketter helt efter din egen smag. Vi har kun udskrive på flere forskellige farvede etiketter og benytte dig af populære funktioner som forskellig typografi. Det mest sjov er nok at den har så mange funktioner, man kan tilføje forskelige symboler. Dino symbol er Malthe meget vild med og det bliver altid brugt med hans navn

Faktisk bruge vi etiketterne som bordkort til vores nytårs bord. Sofie har selv skrevet  navn og limet det på de fineste bord kort .Det er nemt og meget kreativ og det ser vild godt ud.Sofie øver sig faktisk til at skrive på maskinen både navn , men også alt muligt .Vores gæste var vilde med bordkorterne .

Ud over det kan de små etiketter bruges til alt mulig i huset. I køkkenet er der en meget god måde at hold styre på opbevaring med navn på. Der har aldrig været så meget styre på opbevaring i vores hus som nu. Alle ved hvor tingene de ligger og ellers kan de nemt læse.

Til jul bruge vi maskinen til at lave vores egne til og fra kort. Personlige julekort er det bedste i verden, hvis man spørge Sofie og mor. Både når man giver, men også når man få gaver, er kortet lige så vigtig for os som gaven. Sådan kan der gå meget timer med al lave så mange julekort, men hyggeligt er det .

Vores model er Letratag og kan købes lige her

https://www.bog-ide.dk/produkt/663686/letratag-100h-m1-rl-tape-dymo/136156?utm_source=Momster&utm_campaign=Blogger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen