Gurli Gris

Gurli legetøj 

Vi har været så heldige at teste den nye Gurli gris legetøj, og nej hvor er børnene vilde med. Selv om de er 4 og 6 år elsker de stadigvæk Gurli gris og hendes fantastiske univers. Gurli er bare fantastik og er ret god til at lege med børnene.

For Malthe er der et sjov at høre hvad Gurli beder ham om. På den måde har han lært, at have mere styre på tal og genkendt dem. Tal er også lidt mere sjove når leg er involveret. Malthe er lidt fræk og elsker at drille Gurli og griner ret meget når Gurli siger: Det er forkert, prøv igen. Malthe bruger den meget til farver, tal og genkendte ting som er på knapperne.

Sofie som gå i skole og gå meget mere op i, dreje sig om at altid at gøre det rigtig og vise Gurli hvor dygtigt hun er. Og det er hun.

Jeg elsker når mine børn kan lære noget af det de leger med, og jeg er meget overrasket over alle de lærerige funktioner denne lille Gurli legetøj har, han vil kunne bruge den nogle år frem endnu.

… og er du svensker eller nordmand så frygt ej! Gurli taler nemlig alle 3 sprog, man skal blot skubbe en knap ned bagpå ved siden af lyd/tænkt sluk knappen. Mor her kun godt havde tænkt sig at den også var på engelsk. Så havde børnene nok mere glæd af. Men hey, de lær gerne svensk og norsk. Malthe synes at det er meget fjollet at Gurli kan så mange sprog, så han vil være med på

Vi vil med hånden på hjertet give denne Gurli en varm anbefaling, og som mor er jeg glad for at de her kult figurer bliver brugt til lærerigt legetøj til de små.

Mangler du den til julegaver eller advent gaver, finder du den lige her:

https://coop.dk/soeg/soeg?q=Gurli%20Gris%20interaktiv%20&pagecontext=webshopDk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen