Forlaget Albert- børnebøger

Vi elsker bøger hos os, og endnu mere når de er så lærerigt. Det med at kunne fortælle børnene om hvordan små drømmer og hårdt arbejde bliver til virkelighed, det sætter vi meget pris på hos os. Det er emner som børnene var vilde med, og mest Sofie er vild med at læse dem, hun kan genkende lidt i deres drømmer, sikket nok.

Virkelig gribende historie, hvis man starte at læse snak den læses færdig med det samme. Bøgerne er med smukke illustrationer, som fint passer med historien. Det gør, at Sofie på 6 kan selve læse det hele.

Vi har alle haft stor glæde af at læse bøgerne omkring de store kvindelige personligheder, som bøgerne beskriver. I vores travle hverdag glemmer vi nogle gange at læse andet end de gode historie. Der er vigtig at børnene kan høre om andre virkeheder end dem vi selv leve i. Sofie på 6 var meget opslugt af hver bøg og de meget seje piger, som senere blev berømte damme i verden.

Med denne bogserie giver Forlaget Albert virkelig børnene en anden form for viden end de normalt får og det på en børnevenlig måde.

Meget god kvalitet, selv om bøgerne bliver læst flere gange om ugen er de stadigvæk som nye. Jeg elsker at læse andeles bøger for vores børn, bøger som gør dem nysgerrige omkring livet og drømmerne. Sofie samlingerne dem med mors barnedom som var fuld med fattigdom og ligeplustig kom jeg til Dk og atl er lyst og smukt igen. Der er dejlig paralleller mellem bøger og virkeligheden, og at de selv kan huske at mor kommer også fra noget lignende.

Prisen er omkring 100- 150 kr pr bog, og det vil jeg helt sikke give på. Kvaliteten og ikke mindst indholdet gør, at jeg gerne vil betale det for dem. Den perfekte gave til fødselsdag, advent gaver og julegaver. Jeg er sikker på at der vil ligger mange af disse børn bøger under juletræerne i år. Det er meget vigtig at vi alle huske at vise vores børn at alle drømmerne kan blive virkelighed, uanset hvor man kommer fra.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen